Η Εθνική Ελλάδος θα διεκδικήσει την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου! Όλοι μετρούν... αντίστροφα για να στηρίξουν την προσπάθεια της "επίσημης αγαπημένης", με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει γνωστούς τους 18 παίκτες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της "γαλανόλευκης" και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να... φωνάζει παρών!

Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η προεπιλογή της Εθνικής για το Προολυμπιακό

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται κανονικά στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ για το Προολυμπιακό Τουρνουά, κάτι που είχε λίγο - πολύ αποκαλύψει ο Βασίλης Σπανούλης. Ο "Greek Freak" εδώ και αρκετές μέρες κάνει ατομικές προπονήσεις και βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς θα δώσει κανονικά το παρών στην προετοιμασία η οποία θα ξεκινήσει και επίσημα στις 17 Ιουνίου.

"Μέσα" και ο Παπαπέτρου - Εκτός Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ρογκαβόπουλος

Τονίζεται ότι στην προεπιλογή της "επίσημης αγαπημένης" βρίσκεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου του οποίου όμως η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη καθώς ίσως χρειαστεί να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μετά το χειρουργείου που υποβλήθηκε μέσα στη σεζόν.

Στον αντίποδα, εκτός είναι ο τραυματίας Θανάσης Αντετοκούνμπο που υπέστη ρήξη αχιλλείου καθώς και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ο οποίος είχε ζητήσει για προσωπικούς λόγους να μην κληθεί. Νέο πρόσωπο στις κλήσεις είναι ο 18χρονος γκαρντ/ φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR, Νεοκλής Αβδάλας που τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε ως δανεικός στην Καρδίτσα.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην προεπιλογή της Εθνικής:Τόμας Γουόκαπ, Νικ Καλάθης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Νεοκλής Αβδάλας, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο.

ethniki_ellados