Η μοίρα παίζει "ύπουλα" παιχνίδια πολλές φορές στους ποδοσφαιριστές! Ο Μίλικ είχε την "κατάρα" να χάσει ένα ακόμη Euro με την Πολωνία καθώς τραυματίστηκε σε φιλικό όμως το... Όσκαρ ατυχίας ανήκει δικαιωματικά στον Μιχάλ Σαντίλεκ ο οποίος έπεσε ενώ έκανε ποδήλατο και όχι απλά χτύπησε αλλά υπέστη ρήξη συνδέσμων με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί με την Τσεχία στα γήπεδα της Γερμανίας για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού!

Ένα ποδήλατο στερεί τη συμμετοχή του Σαντίλεκ στο Euro 2024 με την Τσεχία

Μεγάλο είναι το πλήγμα στις τάξεις της Εθνικής Τσεχίας μετά την απώλεια της... τελευταίας στιγμής του Μιχάλ Σαντίλεκ! Η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας έκανε γνωστή την είδηση του τραυματισμού του με το ποδήλατο και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον 25χρονο μέσο που από το... πουθενά είναι αντιμέτωπος με ρήξη συνδέσμων και αυτό γιατί απλά έπεσε με το ποδήλατο του.


Χειρότερο σενάριο δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον Σαντίλεκ που περίμενε πως και... πως τη συμμετοχή του στο Euro 2024, ενώ ο ίδιος είχε τη τιμή να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο φιλικό με τη Μάλτα. Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από την Τσεχία για το αν θα καλέσουν κάποιον άλλον στη θέση του, με την απώλεια του να είναι ιδιαίτερα "ηχηρή".


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

"Ο Μιχάλ Σαντίλεκ δυστυχώς έπεσε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του και υπέστη ρήξη συνδέσμων", ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας, ενώ ο προπονητής δήλωσε:

"Είναι μεγάλη απώλεια για μας, γιατί ο Μιχάλ είναι από τους έμπειρους παίκτες. Άλλωστε, φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον αγώνα με τη Μάλτα.

Εκ μέρους όλης της ομάδας τού ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Θα αποφασίσουμε στο άμεσο μέλλον, αν καλέσουμε κάποιον άλλον".