Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς απέδειξε περίτρανα πως όσα χρόνια και να περάσουν δεν πρόκεται να αλλάξει αυτή την τεράστια... αλαζονεία την οποία έχει στο χαρακτήρα του, με τον Σουηδό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή την ώρα που τον τιμούσε η χώρα να θυμίζει πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Τιμήθηκε από τη Σουηδία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ακόμη και στην βραδιά που βραβεύτηκε ο Ζλάταν υπενθύμισε σε όλους για ποιο λόγο ξεχώριζε με τον χαρακτήρα του. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής έστω και αργά τιμήθηκε από τη χώρα του, πλήθος κόσμου να τον αποθεώνει κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο Ιμπραΐμοβιτς είχε 122 συμμετοχές με την εθνική Σουηδίας, ενώ κατάφερε να σκοράρει 62 τέρματα, με το γκολ κόντρα στην Αγγλία με το απίστευτο "ψαλιδάκι" εκτός περιοχής να μένει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών.



Ο "Ίμπρα" κατά τις δηλώσεις του ανέφερε πως: "Πριν από είκοσι πέντε χρόνια είπα ότι θα γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών. Πολλοί άνθρωποι γέλασαν τότε. Τώρα 25 χρόνια αργότερα μπορώ να σταθώ εδώ και να πω ότι είμαι ο καλύτερος όλων των εποχών", με τη καριέρα του να είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: "Να φοράς τη φανέλα της Σουηδίας είναι ό,τι καλύτερο σαν ποδοσφαιριστής"

Μπορεί η αλαζονεία του να χτυπάει... κόκκινο κάποιες φορές, αλλά ακόμη και τα "λιοντάρια" σαν τον Ζλάταν κάποια στιγμή λυγίζουν όταν αναφέρονται στη χώρα τους, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ίντερ να σχολιάζει:

"Το να μπορείς να φοράς τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει ως ποδοσφαιριστής. Έχω φορέσει τη φανέλα με υπερηφάνεια και αγάπη. Είχα επίσης την τιμή να είμαι αρχηγός της ομάδας. Ουάου, τώρα νιώθω ένα μυρμήγκιασμα στο στομάχι μου. Θέλω να τελειώσω με το «Σουηδία, προχώρα, σε αγαπώ»"