Οι Μπόστον Σέλτικς προηγούνται με 1-0 στις νίκες των Ντάλας Μάβερικς και τους υποδέχονται τα ξημερώματα στο "TD Garden" με στόχο τη δεύτερη επικράτηση τους. Αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό του NBA είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, με τον Σλοβένο σούπερ σταρ να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό του NBA ο Λούκα Ντόντσιτς

Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς στον πρώτο τελικό του NBA, πετυχαίνοντας 30 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ, αλλά ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς δεν πήρε τις βοήθειες που περίμενε από τους συμπαίκτες του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1tg2xje0qqh)
Ο "Luka Magic" είναι αμφίβολος για τον δεύτερο τελικό, καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού σε διάφορα μέρη του κορμιού του. Χαρακτηριστικά, έχει θέμα στο θώρακα και στον αστράγαλο ενώ υπάρχουν και τα καταπονημένα γόνατα του από τα προηγούμενα παιχνίδια.


Η απόφαση αναμένεται να παρθεί στο ζέσταμα του αγώνα, με τον Σλοβένο γκαρντ να έχει δείξει στο παρελθόν πως "σφίγγει" τα δόντια σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά είναι δεδομένο πως δε πρόκειται να ρισκάρει έναν πιο έντονο τραυματισμό, με τις επόμενες αναμετρήσεις των τελικών να γίνονται στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς.