To... σίριαλ με το μέλλον του Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης καλά κρατεί! Ο Κροάτης φόργουορντ, που θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα της Euroleague και έχει μαζέψει ουκ ολίγους "μνηστήρες", έχει ακουστεί τόσο για τον Παναθηναϊκό AKTOR όσο και για την Μπαρτσελόνα. Παρ' όλα αυτά, υπήρχαν δημοσιεύματα τα οποία τον ήθελαν να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη "Βασίλισσα", όμως ο ίδιος ήρθε να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως είναι... ψέμα!

"Είναι ψέμα" τα περί ανανέωσης με τη Ρεάλ δηλώνει ο Μάριο Χεζόνια

Η Ρεάλ Μαδρίτης "λύγισε" με 84-76 τη Μούρθια και έκανε το 1-0 στους τελικούς της Liga Endesa1. Ο Μάριο Χεζόνια σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης δέχτηκε αναμενόμενα μια ερώτηση για την οποία γίνεται αρκετός "ντόρος". Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη "Βασίλισσα". Ο Κροάτης φόργουορντ θέλησε να βάλει τα πράγματα στη... θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως "είναι ψέμα".

Παρ' όλα αυτά, ο Χεζόνια επισήμανε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Ρεάλ για να βρεθεί η "χρυσή" τομή της συμφωνίας αναφέροντας: "Συζητάμε και προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε γι' αυτό". Το μόνο σίγουρο είναι ότι το όνομά του θα είναι μεταξύ αυτών που θα μονοπωλήσουν αρκετά το ενδιαφέρον του... καλοκαιριού.