Η χρονιά που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Αντρέ Όρτα πρωταθλητή Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο μέσο να βιώνει μοναδικές στιγμές με την "ερυθρόλευκη" οικογένεια μετά την κατάκτηση του Europa Conference League. Ο 27χρονος έχει στο πλευρό του την αγαπημένη του, Μπεατρίζ την οποία... σύστησε στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω story που ανέβασε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram.

orta_kopela


Η όμορφη σύντροφος του Όρτα, Μπεατρίζ και οι πανηγυρισμοί του ευρωπαϊκού με τον Ολυμπιακό

Η "ντάμα" που κρύβεται πίσω από τον μέσο του Ολυμπιακού, Αντρέ Όρτα ονομάζεται Μπεατρίζ. Οι δυο τους είναι ένα αρκετά ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο αποφεύγει ως έναν βαθμό τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγει να ανεβάζει πολλές κοινές φωτογραφίες. Η φωτογραφία που αναμφίβολα "κλέβει" την παράσταση είναι από τον αγωνιστικό χώρο της "OPAP Arena" αγκαλιά με την κούπα του Europa Conference League.


Η σύντροφος Όρτα η οποία τους τελευταίους μήνες μένει στην Ελλάδα ακολουθώντας τον καλό της που ήρθε στη χώρα μας για να αγωνιστεί για λογαριασμό των Πειραιωτών, έδινε το παρών στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στη διάρκεια της σεζόν για να στηρίξει από κοντά τονκαλό της.