"Τρέλα" για να κλείσουν τη θέση τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τη νέα σεζόν από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού! Η κατάκτηση του Europa Conference League, ο "αναμορφωτής" Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έχει μεγάλες βλέψεις για τη νέα χρονιά και το γεγονός ότι η περαϊκή ομάδα "κλείνει" 100 χρόνια από την ίδρυσή της τη σεζόν 2024-25 οδηγούν με απίστευτους ρυθμούς την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία έχει ξεπεράσει τις 11 χιλιάδες! Τονίζεται ότι οι παλαιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν διαδικτυακά έως αύριο Τρίτη 11/6 στις 17:00.

olympiakos_diarkeias

 


Ξεπέρασαν τις 11 χιλιάδες ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας οι φίλοι του Ολυμπιακού

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό κινούνται με φοβερούς ρυθμούς, καθώς έχουν ήδη ξεπεραστεί οι 11 χιλιάδες και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είχε βγάλει ενημέρωση με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες, όπου συμπεριλαμβάνονται οι προθεσμίες και οι τρόποι διάθεσης.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Περίοδος Ανανεώσεων

Από Δευτέρα 27/05 στις 10:00 έως Τρίτη 11/06 στις 17:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 1ης περιόδου
Από Τετάρτη 12/06 στις 15:00 έως Τρίτη 18/06 στις 16:00.

Περίοδος Νέων κατόχων με τιμές 2ης περιόδου
Από Τετάρτη 19/06 στις 12:00.

Παρατηρήσεις

Από Τετάρτη 12/06 οι περσινοί κάτοχοι δεν έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους.

Οι νέοι κάτοχοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από Τετάρτη 12/06 με τις τιμές της πρώτης περιόδου (πίνακας τιμών).

Από 19/06 θα ισχύον οι νέες τιμές για όλους (πίνακας τιμών).

  • Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν πραγματοποιούνται αλλαγές θέσεων.

Τρόποι απόκτησης εισιτηρίων διαρκείας

Online

Αποκλειστικά στο επίσημο site της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org).

Gov.gr wallet

  • Επισημαίνουμε προς όλους τους φιλάθλους μας ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025 δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της απ' όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.
  • Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.
  • Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με τη λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίιου μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr/.
  • Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 210 4800920 10:00-18:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)

Email: ticketing@olympiacos.org