Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο τρίτο τελικό της Basket League, με στόχο τη μείωση του σκορ και την επαναφορά του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε για την αναμέτρηση τον Λούκα Βιλντόζα αντί του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι, επιστρέφοντας στη λογική του πρώτου αγώνα.

Με Βιλντόζα ο Παναθηναϊκός AKTOR στον τρίτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League καθώς προηγείται με 2-0 στις νίκες του Παναθηναίκού AKTOR. Οι "πράσινοι" θέλουν τη νίκη στο καυτό ΟΑΚΑ για να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του τροπαίου.

Ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει τρόπους για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη ρακέτα των "πρασίνων", όπου ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει κυριαρχήσει στα πρώτα δύο παιχνίδι, με τον Τούρκο προπονητή να επιλέγει να αφήσει ως μοναδικούς σέντερ τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Στην αποστολή συμπεριέλαβε τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Αργεντίνο γκαρντ να βοηθάει στον πρώτο τελικό στην πίεση της μπάλας, με την εξάδα των ξένων για το τρίτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό να αποτελείται από τους Ναν, Γκριγκόνις, Ερναγκόμεθ, Λεσόρ και Γκραντ.