Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σερβίας κόντρα στην Παρτιζάν ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμάζει τις πρώτες του κινήσεις με φόντο ένα καλύτερο πλασάρισμα τη νέα χρονιά στη Euroleague, με τη μεταγραφή του Νίκολα Κάλινιτς να είναι μία από αυτές.

Ενισχύεται για τη Euroleague με τη μεταγραφή του Κάλινιτς ο Ερυθρός Αστέρας

Τα σενάρια για τους παίκτες που κοιτάει ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολλά, με την ομάδα της Σερβίας να βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους παίκτες με τους Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Αϊζάια Κάνααν να είναι στις επιλογές του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την ενίσχυση των "ερυθρόλευκων".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκολα Κάλινιτς της Μπαρτσελόνα, με τον 32χρονο φόργουορντ να επιστρέφει στη χώρα του και τους "ερυθρόλευκους" για την τρίτη του θητεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να πάρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από την ομάδα της Σερβίας, καθώς στα τρία χρόνια θα καρπωθεί το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Νίκολα Κάλινιτς να υπογράφει ένα ίσως το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.