H AEK βρίσκεται εν μέσω καταιγιστικών εξελίξεων που έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε τη... σκυτάλη στον Μάριο Ηλιόπουλο επιβεβαιώνοντας και τo αποκαλυπτικό δημοσίευμα της στήλης "Big Mouth". Μέσα σε όλο αυτό το χαμό βγήκαν και σενάρια για μεταγραφές.

Η προσέγγιση της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Καμαρά

Η "Ένωση" έκανε μία πρώτη κίνηση για να προσεγγίσει τον Μαντί Καμαρά. Τον 27χρονο χαφ από την Γουϊνέα ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά καθώς έληξε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Αρχικά και ο ΠΑΟΚ έκανε μια κίνηση για τον Μαντί Καμαρά, αλλά προς το παρόν έπεσε στο κενό. Καθώς δεν πήρε απάντηση στο χρονικό όριο που έβαλε αλλά υπήρξε και διαφορά στο οικονομικό, η οποία δεν γεφυρώθηκε.

Κάπου εκεί λέγεται στην πιάτσα των ατζέντηδων πως υπήρξε επικοινωνία της ΑΕΚ με τον Μαντί Καμαρά. Για να μάθει τις προθέσεις του και λέγεται πως αυτό έγινε μετά από επιθυμία του νέου ιδιοκτήτη, Μάριου Ηλιόπουλου. Βέβαια εδώ μπαίνει και το κομμάτι, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είναι θετικός με τον συγκεκριμένο. Του αρέσει και το έχει εκφράσει καιρό τώρα στους ανθρώπους της ομάδας.

Το θέμα έχει να κάνει με τον ίδιο τον Μαντί Καμαρά και το κατά πόσο θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό και ζητάει ποσά που κρίνονται υπερβολικά. Πιο συγκεκριμένα οι απαιτήσεις του είναι για ετήσιες απολαβές στα 2.000.000 ευρώ και κλειστό συμβόλαιο γενικότερα.

Χρήματα τα οποίο κρίνονυται υπερβολικά και από την πλευρά της ΑΕΚ. Και πως να γίνει διαφορετικά όταν γίνεται λόγος για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει σερί καλές χρονιές. Για την ακρίβεια τα δύο τελευταία χρόνια έχει δείξει ελάχιστα πράγματα.

Από την άλλη μεριά αν βρει συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού αυτό και θα προτιμήσει, στην παρούσα φάση και με μικρότερες απολαβές από αυτές που ζητάει στην Ελλάδα. Κυρίως στην αγορά της Γαλλίας ψάχνουν οι εκπρόσωποι του αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι το επιβεβαιωμένο.

Σίγουρα η περίπτωση της ΑΕΚ δεν μπορεί να αποκλειστεί καθώς μπήκε δυναμικά στο κόλπο τις τελευταίες ημέρες και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί το θέμα.