Την επιστροφή στα... παλιά του λημέρια αποφάσισε ο Ντάρβιν Χαμ, με τον πρώην προπονητή των Λος Άντζελες Λέικερς να αφήνει τους "λιμνάνθρωπους" μετά από δύο χρόνια και να γυρίζει στην αγαπημένη του ομάδα στο NBA, τους Μιλγουόκι Μπακς ως βοηθός του Ντοκ Ρίβερς.

Επέστρεψε στους Μιλγούοκι Μπακς στο NBA ο Ντάρβιν Χαμ

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρόλο που τερμάτισαν στην τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας στην Ανατολή, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στα Playoffs, μιας και έμειναν εκτός από τους εξαιρετικούς φέτος και δήμιους τους, Ιντιάνα Πέισερς.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο άλλαξε προπονητή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με τον Ντοκ Ρίβερς να αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά να μη μπορεί να τη φέρει μακριά, με τον τραυματισμό του "Greek Freak" και τις ενοχλήσεις του Ντάμιαν Λίλαρντ να παίζουν σημαντικό ρόλο.

Για να μπορέσουν λοιπόν να επιστρέψουν στην κορυφή, συμφώνησαν ξανά με τον Ντάρβιν Χαμ, τον μέχρι πρότινος προπονητή των Λος Άντζελες Λέικερς, που τους οδήγησε στους τελικούς της Δύσης το 2023, αλλά και στην πρώτη κατάκτηση του In Season Tournament.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με τον Χαμ να επιστρέφει στο Μιλγουόκι για τρίτη φορά στη καριέρα του, μιας και είχε υπάρξει παίκτης από το 1999 μέχρι το 2002, ενώ ήταν και άμεσος συνεργάτης του Μάικ Μπουντενχόλζερ από το 2018 μέχρι και το 2022.