Η χρονιά για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό μπορεί να χαρακτηριστεί και ονειρική, παρά το γεγονός πως αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League, οι "ερυθρόλευκοι" πήραν δύο ευρωπαϊκές κούπες στους νέους και στους άνδρες

Στην Κρήτη οι ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού

Το δικό τους ταξίδι έχουν ξεκινήσει οι ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού, με τις ομάδες του ποδοσφαίρου να κατακτούν τα τρόπαια σε νέους και άνδρες. Πρώτα η Κ-19 κέρδισε στον τελικό του UEFA Youth League την Μίλαν και σήκωσε το τρόπαιο, με τους "μεγάλους" να παίρνουν σειρά.

Η αντρική ομάδα κατέκτησε το Europa Conference League στην OPAP Arena κόντρα στην Φιορεντίνα με την UEFA να ανεβάζει βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό και να κάνει αναδρομή στις κούπες της χρονιάς, με τον Ολυμπιακό και την... Ελλάδα να βρίσκεται σε διπλή θέση.



Οι "ερυθρόλευκοι" επέλεξαν να δείξουν τις ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησαν σε όλη την Ελλάδα, με την Αίγινα να είναι ο πρώτος προορισμός, με τον κόσμο των Πειραιωτών να το διασκεδάζει με τη ψυχή του, ενώ σειρά παίρνει πλέον η Κρήτη με τον Ολυμπιακό να βγάζει ανακοίνωση αναφέροντας πως: 

"Η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα στην Κρήτη. Οι κούπες του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League θα βρεθούν την Τετάρτη (12/6) στα Χανιά. Την Πέμπτη (13/6) στο Ρέθυμνο, την Παρασκευή (14/6) στο Ηράκλειο και το Σάββατο (15/6) στον Άγιο Νικόλαο."

Στην Αίγινα τα δύο Ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού!