Ένας από τους παίκτες που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League ήταν αναμφισβήτητα ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να είναι ίσως ο πιο σταθερός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Στο στόχαστρο των Πάρμα και Ίντερ ο Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει να κινείται δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια να αποτελεί ίσως την καλύτερη κίνηση ενόψει της νέας σεζόν για τους "ασπρόμαυρους". 

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" έχει κοιτάξει διάφορες περιπτώσεις παικτών, κάνοντας μάλιστα πρόταση και στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά, με τις σκέψεις για ενίσχυση στο κέντρο του ΠΑΟΚ να είναι δεδομένες.

Πέραν όμως των προτάσεων που έχουν κάνει οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, υπάρχουν και αρκετοί μνηστήρες που ενδιαφέρονται για παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά", με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Πάρμα τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως ενδιαφέρεται και η Ίντερ που έχει στις επιλογές της και τον Χρήστο Μανδά της Λάτσιο.

Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός δημοσιογραφός αναφέρει: "Το μέλλον του Κοτάρσκι μπορεί να είναι στην Ιταλία και την πρώτη κατηγορία της παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες από άλλες χώρες, όπως η Σαουθάμπτον και η γερμανική Άουσμπουργκ".