Συγκινητικές στιγμές υπήρξαν λίγο πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να τιμούν την μνήμη του Πάρη Δερμάνη κρατώντας ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη αγώνα. 

"Δάκρυσε" το ΟΑΚΑ για τον Πάρη Δερμάνη πριν το Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός

Η απώλεια του Πάρη Δερμάνη δεν συγκλόνισε μόνο την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, με τον φροντιστή των "πρασίνων" να είναι αγαπητός σε όλους, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πολλούς ακόμη να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στο άθλημα.

Πριν ξεκινήσει ο τρίτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό για τη Basket League, οι παίκτες των Πειραιωτών πήγαν προς τον πάγκο του "τριφυλλιού" και άφησαν από ένα λουλούδι στη μνήμη εκείνου αλλά και του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wjdhm7e4ld)
Όπως ήταν αναμενόμενο μάλιστα, πριν γίνει το τζάμπολ οι δύο ομάδες κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάρη Δερμάνη, με όλο το γήπεδο να τον χειροκροτά και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wjmppu1azd)