Ο Παναθηναϊκός AKTOR έμεινε... ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Basket League, καθώς επικράτησε στον τρίτο τελικό του Ολυμπιακού με 83-76, με τον Εργκίν Αταμάν να σχολιάζει πως οι "πράσινοι" έχουν επιστρέψει στο παρελθόν σε τέτοιες περιπτώσεις και το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

Εργκίν Αταμάν: " Κάναμε την ανατροπή με την Μακάμπι, θα την κάνουμε και με τον Ολυμπιακό"

Σ' ένα πραγματικό ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε το μέταλλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και επικράτησε του Ολυμπιακού με 83-76, μένοντας ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Basket League, με το τέταρτο παιχνίδι να διεξάγεται στο ΣΕΦ την Τετάρτη (12/06 - 21:15).

Ο Εργκίν Αταμάν κατάφερε να πάρει βοήθειες από παίκτες που στις προηγούμενες αναμετρήσεις δεν πρόσφεραν, όπως ο Κώστας Αντετοκούνμπο που ήταν κομβικός για τους "πράσινους" όταν χρησιμοποιήθηκε, δίνοντας πολύτιμες ανάσες στον Ματίας Λεσόρ.

Ο Τούρκος προπονητής στη συνέντευξη μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε χαρακτηριστικά: "Φυσικά και επανήλθε ο Ολυμπιακός όπως και εμείς επιστρέψαμε στο Πειραιά, είναι τελικοί, δεν μπορούμε να κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά. Κερδίσαμε το παιχνίδι, ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά, δείξαμε την δύναμή μας, δείξαμε ότι κατακτήσαμε την EuroLeague.

Κάναμε την ανατροπή με τη Μακάμπι, ήμασταν πίσω με 2-1, κερδίσαμε εκεί και προκριθήκαμε στο 5ο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο πράγμα τώρα, απλά χρειαζόμαστε όλα να είναι καθαρά. Σήμερα ήταν καθαρά και κερδίσαμε."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wm81db514p)