Επεισοδιακές οι νίκες για τις ομάδες προετοιμάζονται για το Euro 2024, με την Ολλανδία να επικρατεί με 4-0 της Ισλανδίας, αλλά να ανακοινώνει πως ο Φρένκι Ντε Γιονγκ δεν θα βρεθεί στη διοργάνωση, ενώ η Πολωνία κέρδισε στο φινάλε την Τουρκία με 2-1, με τους Λεβαντόφσκι και Σφιντέρσκι να τραυματίζονται.

Κέρδισε την Τουρκία αλλά έχασε Λεβαντόφσκι, Σφιντέρσκι η Πολωνία πριν το Euro 2024

Κινδυνεύει πολύ έντονα να μείνει χωρίς επιθετικό η Εθνική Πολωνίας λίγες ημέρες πριν τη πρεμιέρα της στο Euro 2024, καθώς μετά την ατυχία του Αρκάντιους Μίλικ που θα χάσει σίγουρα τη διοργάνωση, ήρθαν ακόμη δύο τραυματισμοί να προστεθούν στα προβλήματα της ομάδας.

Πρώτος... άτυχος της βραδιάς ήταν ο Κάρολ Σφιντέρσκι, με τον πρώην σέντερ φορ του ΠΑΟΚ να κάνει το 1-0 για τη χώρα του, αλλά να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια των τραυματισμών με Κριστόφ Πιάτεκ να παίρνει τη θέση στο πρώτο ημίχρονο.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 13 λεπτά και οι Πολωνοί είδαν και τον δεύτερο βασικό επιθετικό τους να τραυματίζεται, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 32ο λεπτό, με τον ίδιο να δείχνει πολύ απογοητευμένος με την κατάσταση του.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Τουρκία ισοφάρισε στο 77ο λεπτό με γκολ του Γιλμάζ, αλλά είδε τον μπακ της Ρόμα, Νίκολα Ζαλέφσκι, να κάνει το 2-1 στο 90ο λεπτό και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του στο 90' στο τελευταίο φιλικό μετά το Euro 2024.


Εύκολη νίκη για την Ολλανδία αλλά χωρίς... Ντε Γιονγκ στο Euro 2024

Εύκολο βράδυ αλλά με άσχημη τελικά κατάληξη είχε η Ολλανδία κόντρα στην Ισλανδία, με τους "οράνιε" να επικρατούν εύκολα με 4-0 αλλά ανακοινώνουν μετά το τέλος της αναμέτρησης πως θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο Euro 2024.

Ο χαφ της Μπαρτσελόνα είχε έναν τραυματισμό που τον είχε αφήσει αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση και δεν μπόρεσε να επανέλθει πλήρως έτσι ώστε να βοηθήσει την Ολλανδία στη μεγάλη διοργάνωση, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να το ανακοινώσει στα social media.


Στον αγώνα οι "οράνιε" ήταν ανώτεροι καθ' όλη διάρκεια του αγώνα και παρόλο που ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, σκόραραν μόνο ένα γκολ με τον Τσάβι Σίμονς στο 23ο λεπτό. Στην επανάληψη η Ολλανδία πέτυχε τρία τέρματα ακόμη με τους Φαν Ντάικ, Μάλεν και Βέρχορστ κόντρα στην Ισλανδία που είχε επικρατήσει με 0-1 της Αγγλίας πριν λίγες ημέρες.


Νίκη στο 90+9 για την Τσεχία πριν τη πρεμιέρα του Euro 2024 κόντρα στην Πορτογαλία

Δύσκολη νίκη στο 90+9 για την Τσεχία στον αγώνα κόντρα στην Βόρειο Μακεδονία, λίγες ημέρες πριν το πρώτο της παιχνίδι στο Euro 2024 κόντρα στο φαβορί του ομίλου, την Πορτογαλία. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του επιθετικού της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Πάτρικ Σικ.

Ο Αλίμι ισοφάρισε για τη Βόρεια Μακεδονία στο 65ο λεπτό και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, αλλά τελικά στο 99ο λεπτό ο Μπαράκ με πέναλτι έδωσε τη νίκη στη χώρα του και τη ψυχολογία ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης που έρχεται.