Ο Παναθηναϊκός AKTOR μείωσε την σειρά των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό σε 2-1 νίκες. Το βράδυ της Δευτέρας (11/6) στο ΟΑΚΑ οι πρωταθλητές Ευρώπης έβγαλαν ψυχή και καρδιά και έμειναν "ζωντανοί" στην μάχη του τίτλου. θα δώσουν στο ΣΕΦ την Τετάρτη (12/6) τον τέταρτο τελικό στον οποίο θα δώσει το παρών και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.


Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημέρωσε άμεσα πως θα βρεθεί στο πλάι της ομάδας. Κάτι που έκανε μετά την λιτή ανακοίνωση που έβγαλε ο Ολυμπιακός, ααναφορικά με τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ: "Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ". Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να απαντάει "Ι will attend", εννοώντας πως θα παρευρεθεί στην έδρα των Πειραιωτών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wlvian4gtd)
Παράλληλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του προφίλ του στο instagram αναφέρθηκε και στα όσα είδε στο ματς: "Ακόμα και οι σπίκερς βλέποντας τα (όποια) ριπλέι έδειξε η ΕΡΤ, ερχόντουσαν σε δύσκολη θέση. Αλλά δεν θα γίνω ο γραφικός που μιλάει για τη διαιτησία σε ματς 30-70", έγραψε. "Η διαιτησία ήταν στα επίπεδα του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, απλά σήμερα παίξαμε καλύτερα", πρόσθεσε.

Ειδική αναφορά έκανε στην αντιμετώπιση του Κέντρικ Ναν κάνοντας λόγο για "θαύμα" για τις πρώτες βολές του στη σειρά των τελικών και χαρακτηρίζοντας συλλεκτική τη φωτογραφία που επιχειρεί από τη γραμμή.

"Η μόνη φωτογραφία που έχει βρεθεί μέχρι τώρα στους τελικούς στη γραμμή των βολών ο παίκτης που κάνει τις περισσότερες προσπάθειες και κρατά την μπάλα περισσότερο στα χέρια", επισήμανε.

"Όταν ένας αθλητής ξεκινά να επιτεθεί σε κάποιον εντός γηπέδου (ακόμη κι αν είναι ο προπονητής του) μπροστά στα μάτια των διαιτητών δεν είναι τεχνική ποινή; Όχι τίποτε άλλο, αλλά μας σφάξατε πάααλι και έχετε και παράπονα εκεί στον Πειραιά; Τα γκολ-φάουλ να δει κανείς μόνο καταλαβαίνει… Θα πέσει φωτιά να σας κάψει. Αξίζει πραγματικά να δει κάποιος τη φάση με ένα κάρφωμα του Κώστα όπου στο ριπλέι φαίνεται πεντακάθαρο φάουλ και ξαφνικά πέφτει μουγκαμάρα. 30-70, 100-0, 30-70 και προχωράμε", κατέληξε.