Ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο. Κατά συνέπεια ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τάκη Μπαλτάκο.

Φρόντισε να δώσει κι ένα πρώτο... δείγμα, ο Μάκης Γκαγκάτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι OPEN. Σε αυτή επεσήμανε πως υπήρξε μια σύμπραξη ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, αλλά πλέον δεν υπάρχει και τόνισε πως δεν υπάρχει συμμαχία ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού.

"Υπήρχε μια σύμπραξη μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ η οποία πλέον δεν υπάρχει. Αποφασίστηκε η κάθε πλευρά να χαράξει τον δρόμο της. Όσον αφορά τον κύριο Ντογιάκο μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι επίτιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, είναι θετικό που ακούστηκε το όνομά του για την προεδρία της ΕΠΟ, του έγινε πρόταση, δεν την αποδέχθηκε.

Δεν υπάρχει καμία συμμαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έχουμε διαβάσει απίστευτα πράγματα, η παράταξη που κατεβαίνει αυτή τη στιγμή, πρεσβεύει την δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, όποιος θέλει να είναι μαζί μας, καλώς να έρθει να ψηφίσει, είτε λέγεται Ολυμπιακός, είτε Παναθηναϊκός, είτε Άρης, είτε ΑΕΚ, είτε Λαμία", είπε μεταξύ άλλων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wwqjei28yh)

Για τον τελικό του κυπέλλου, υπογράμμισε: "Δεσμεύομαι ότι ο επόμενος τελικός κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ με κόσμο. Εφόσον το Καυτανζόγλειο πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός τελικού με κόσμο και συμμετέχει μια ομάδα της Θεσσαλονίκης, να γίνεται κλήρωση μεταξύ ΟΑΚΑ και Καυτανζογλείου".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wwwy7e9uxt)
Για την διαιτησία είπε πως έχει απευθυνθεί στην UEFA και περιμένει να προταθούν τρία άτομα για αρχιδιαιτητές και μετά θα γίνει επιλογή. Παράλληλα δήλωσε πως θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές για τα ντέρμπι.