Τι να πει κανείς για τα φετινά επιτεύγματα του Αγιούμπ ελ Κααμπί! Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε πράγματα και... θαύματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, πέτυχε 33 γκολ σε 50 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πήρε από το... χέρι τους Πειραιώτες οδηγώντας τους στη θρυλική και ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League, όντας ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης! Το όνομα του "ακούγεται" παντού και οι... μετοχές του φυσικά έχουν αυξηθεί καρακόρυφα!

Ο 30χρονος Μαροκινός φορ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο! Συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και με το εθνόσημο, με τον Ελ Κααμπί να σημειώνει ασύλληπτο χατ-τρικ στην αναμέτρηση του Κονγκό με το Μαρόκο για τα προκριματικά του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου η ομάδα του πήρε εμφατική νίκη με 6-0. Με λίγα λόγια, συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε!

"Μυθικό" χατ-τρικ του... killer του Oλυμπιακού Ελ Κααμπί με το Μαρόκο

Πώς να μην πετύχει 6 γκολ το Μαρόκο όταν έχει τον "καυτό" Αγιούμπ ελ Κααμπί στο χορτάρι; Η εθνική του ομάδα ήταν καταιγιστική κόντρα στο Κονγκό το οποίο "διέλυσε" με 6-0 στο πλαίσιο των προκριματικών του επερχόμενου Μουντιάλ. Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, το Μαρόκο βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ με 4-0 και στο δεύτερο ημίχρονο ολοκλήρωσε τον "θρίαμβο" με δύο ακόμα γκολ.


Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ελ Κααμπί που πέτυχε χατ-τρικ. Η... αρχή έγινε στο 20ό λεπτό, όταν και ο Ασράφ Χακίμι "έστρωσε" την μπάλα στον επιθετικό του Ολυμπιακού και αυτός με τη σειρά του σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για το 1-0.


Στο 39ο λεπτό, ο Ελ Κααμπί "χτύπησε" ξανά ύστερα από ασίστ του Ουνάχι, ενώ το τρίτο γκολ για να έρθει το χατ-τρικ σημειώθηκε στο 53ο λεπτό, όταν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και διαμόρφωσε το 5-0.