Η Πορτογαλία "ζεσταίνεται" ενόψει Euro 2024 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι "καυτός"! Οι Πορτογάλοι έβγαλαν αντίδραση μετά την ήττα από την Κροατία και έδειξαν έτοιμοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού που δίνεται στα γήπεδα της Γερμανίας. Νίκησαν εύκολα με 3-0 την Ιρλανδία στο "Αβέιρο" και είχαν τον σούπερ σταρ τους σε... μεγάλα κέφια.

Στα 39 του χρόνια ο Πορτογάλος στράικερ συνεχίζει να σκοράρει κατά ριπάς και να ξεδιπλώνει την απαράμιλλη κλάση του. Κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να "τιμωρεί" τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ρονάλντο έφτασε τα 130 γκολ με το εθνόσημο και με τι... τρόπο μάλιστα!

Φανταστικό γκολ του Ρονάλντο, "φωνάζει" έτοιμη για το Euro 2024 η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής κόντρα στην Ιρλανδία σε φιλική αναμέτρηση στο "Αβέιρο" όπου και επικράτησε εύκολα με 3-0 λίγο πριν την έναρξη του Euro 2024. Ο σούπερ σταρ της, Κριστιάνο Ρονάλντο στον οποίο... ποντάρει πολλά για μια επιτυχημένη πορεία δείχνει πως είναι "on fire". Σημείωσε δυο γκολ φτάνοντας τα 130 με το εθνόσημο και έδειξε πανέτοιμος για τα γήπεδα της Γερμανίας.


Ο Ζοάο Φέλιξ άνοιξε ολγαριασμό στο ματς στο 18ο λεπτό και στη συνέχεια ανέλαβε... δράση ο Ρονάλντο. Ο επιθετικός της Αλ Νασρ με ασύλληπτη "οβίδα" έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" της αντίπαλης εστίας και έγραψε το 2-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 εν μέσω αποθεώσεων από τους Πορτογάλους οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν.