Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί διακαή πόθο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η πορτογαλική ομάδα δείχνει αποφασισμένη να τινάξει την... μπάνκα στον αέρα για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού! Ο στράικερ του Παναθηναϊκού συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα μέσα της Πορτογαλίας και η "A Bola" αναφέρει πως η Σπόρτινγκ κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του την οποία και απέρριψε το "τριφύλλι". Μάλιστα, οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο σύλλογος δεν θα παραδώσει εύκολα τα... όπλα τονίζοντας πως θα επανέλθουν με νέα πρόταση η οποία θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

"Α Bola": "Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε πρόταση 18 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη"

 Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται για τα... καλά στην αθλητική επικαιρότητα της Πορτογαλίας. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας "καίγεται" να τον κάνει δικό της και προσπαθεί να κάνει ο,τι περνά από το χέρι της για να πείσει τον Παναθηναϊκό να τον πουλήσει. Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο της πορτογαλικής ομάδας αφού το "τριφύλλι" δεν σκοπεύει να τον αποχωριστεί.

Τουλάχιστον όχι... απλά. Η "A Bola" αναφέρει σε δημοσίευμα της πως οι "πράσινοι" απέρριψαν πρόταση ύψους 18.000.000 ευρώ της Σπόρτινγκ για τον Έλληνα φορ όμως επισήμαναν πως ο σύλλογος θα... επανέλθει με νέα πρόταση. Μια βελτιωμένη πρόταση η οποία θα ξεπεράσει τα 20.000.000 ευρώ και οι Πορτογάλοι αισιοδοξούν πως θα είναι ικανοποιητικά για τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν "σήκωνε" κουβέντα για κάτω από 20 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει πως αν η Σπόρτινγκ καταφέρει να τον αποκτήσει, τότε σκοπεύει να τον "δέσει" με πενταετές συμβόλαιο με ρήτρα η οποία θα "αγγίξει" τα 80 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και τα 100 (!) εκατομμύρια.