O Tάισον ήταν ένας εκ των παικτών - κλειδιά της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ που τον βρήκε... αγκαλιά με την κούπα στο φινάλε της Super League! Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση του τίτλου και στα 37 του χρόνια κατάφερε να εντυπωσιάσει και να αγωνιστεί στα 50 από τα 58 ματς του "δικεφάλου του βορρά". Μάλιστα, έγινε και σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων οι οποίοι τον αποθέωναν στη φιέστα τραγουδώντας "είναι τρελός, είναι τρελός ο Τάισον". Κάτι που φρόντισε να τραγουδήσει και ο ίδιος σε άπταιστα ελληνικά σε podcast στην Βραζιλία.

Ο Τάισον τραγουδά σύνθημα του ΠΑΟΚ σε podcast

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον έγινε... viral με το "είναι τρελός, είναι τρελός... ο Τάισον" 

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ο Τάισον έβαλε την "υπογραφή" του στον θρίμαβο της ομάδας του! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στην Βραζιλία για διακοπές και περνάει χρόνο δίπλα στην οικογένεια του και τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/06) συμμετείχε σε ένα podcast στη Βραζιλία όπου και αναφέρθηκε τόσο στη ζωή και την ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και στην παρουσία του στον "δικέφαλο του βορρά".

Podcast DDD53 #136 - TAISON FREDA, O JOGADOR PELOTENSE QUE CONQUISTOU O MUNDO!

Μάλιστα, το στιγμιότυπο που ξεχώρισε και "έκλεψε" την παράσταση ήταν όταν και τραγούδησε σε άπταιστα ένα σύνθημα των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης το οποίο κυριαρχούσε μεταξύ άλλων στην φιέστα του ΠΑΟΚ που έλεγε: "Είναι τρελός, είναι τρελός ο Τάισον".