Ένα από τα πιο "φρέσκα" πρόσωπα του Euro 2024 θα είναι ο εξτρέμ της Ισπανίας Λαμίν Γιαμάλ! Στα 16 του χρόνια θα βρίσκεται ανάμεσα στους 26 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με... προορισμό τα γήπεδα της Γερμανίας για να δώσει τη δική του "λάμψη" ως ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης που μάλιστα θεωρείται αρκετά σημαντικός για τους "φούριας ρόχας" και φυσικά το "μαγικό" τους ταλέντο.

Η εθνική του ομάδα περιμένει πολλά από εκείνον και ο Γιαμάλ πάει στη Γερμανία με διπλή αποστολή, αφού πέρα από τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις έχει και τις... μαθητικές με διαδικτυακά μαθήματα σχολείου!

Η αποστολή του Γιαμάλ στο Euro 2024 είναι... διπλή με ποδόσφαιρο και μαθήματα

O Λαμίν Γιαμάλ δεν έχει το μυαλό του μόνο στο ποδόσφαιρο, καθώς σε ηλικία 16 ετών έχει να σκεφτεί και το σχολείο του! Ο νεαρός εξτρέμ που κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ναι μεν πηγαίνει στη Γερμανία για το Euro 2024 για να ζήσει το όνειρό του, όμως παράλληλα θα έχει να παρακολουθεί διαδικτυακά μαθήματα που μάλιστα ευελπιστεί να μην προκαλέσει εκνευρισμό στη... δασκάλα του.

"Έφερα τα μαθήματα μου εδώ στο EURO 2024 διότι βρίσκομαι στο τέταρτο έτος. Έχω και online μαθήματα τα οποία πηγαίνουν καλά. Ελπίζω να μην εκνευριστεί μαζί μου η δασκάλα", δήλωσε ο Γιαμάλ, ο οποίος θεωρείται το next-big thing του ισπανικού ποδοσφαίρου και αδημονεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του με το εθνόσημο.