Καλό το ποδόσφαιρο και το θέαμα στη Γερμανία, όμως το marketing φέρνει και αρκετά... ευρώ! Οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών της εθνικής Αγγλίας θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήματα στο Euro 2024 μέσα από κάθε τους χορηγούμενη ανάρτηση στα τα γήπεδα της Γερμανίας. Τα... αποκαλυπτήρια έκανε ένας υπολογιστής influencer marketing, ο οποίος έδειξε τα "μυθικά" ποσά που θα μπορούσαν να βάλουν στις... τσέπες τους οι Wags των "τριών λιονταριών".

Τα "μυθικά" ποσά που μπορούν να βγάλουν στο Euro 2024 Wags της εθνικής Αγγλίας

Στην... κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η σύντροφος του Τζάροντ Μπόουεν, Ντάνι Ντάιερ, η οποία έχει 3.800.000 followers στο προφίλ της στο Instagram και έτσι κάθε ανάρτησή της θα μπορεί να της αποφέρει μέχρι και 19.000 ευρώ.



Η σύντροφος του Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ, Άιρις Λο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 765.000 followers και με κάθε ποστάρισμα που θα κάνει από τα γήπεδα της Γερμανίας θα μπορεί να βγάζει 6.000 ευρώ.



Η αγαπημένη του Τζουντ Μπέλιγχαμ, η Λάουρα Σέλια, βρίσκεται στην τρίτη θέση, με την Ολλανδέζα influencer και μοντέλο να διαθέτει 500.000 followers στο Instagram, αριθμός που μπορεί να της αποφέρει παραπάνω από 4.000 ευρώ.



Στη συνέχεια της λίστας ακολουθεί η γυναίκα του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, Κέιτ, την οποία ακολουθούν 292.000 followers και θα μπορεί να βγάλει με κάθε χορηγούμενη ανάρτηση το ποσό των 346,434 ευρώ.


Το...παζλ της δεκάδας της σχετικής λίστας συμπληρώνουν η σύζυγος του Τζόρνταν Πίκφορντ, η σύντροφος του Ντέκλαν Ράις, η αγαπημένη του Λουκ Σο, η σύντροφος του Κόνορ Γκάλαχερ, η σύζυγος του Κάιλ Γουόκερ και η αγαπημένη του Μπουκαγιό Σάκα.


"Οι σύζυγοι και οι φίλες των ποδοσφαιριστών έχουν επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της μεγάλης προβολής τους και της σύνδεσής τους με εξέχουσες προσωπικότητες. Ο λαμπερός τρόπος ζωής τους, οι στυλιστικές επιλογές τους και το... κουτσομπολιό που υπάρχει πάντα γύρω από τις σχέσεις τους προσελκύουν μεγάλο κοινό", το σχόλιο ενός εκπροσώπου εταιρείας ο οποίος θέλησε να δικαιολογήσει τα αστρονομικά ποσά από τους χορηγούς.