Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, αποφάσισε να δοκιμάσει... και τον ρόλο του μοντέλου! Ο νεαρός Άγγλος που αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε όπου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις άφησε στην άκρη τα... ποδοσφαιρικά του παπούτσια, πήρε μια ποδοσφαιρική μπάλα, έκανε τα "μαγικά" του και πόζαρε φορώντας εσώρουχα της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν.


Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπέλιγχαμ ποζάρει ημίγυμνος για την εταιρεία εσωρούχων της Κιμ Καρντάσιαν

Οι γνωστοί ποδοσφαιριστές πέρα από το ποδόσφαιρο αρκετές φορές ασχολούνται συνδυαστικά και με άλλα πράγματα, αφού τους προσεγγίζουν για λόγους marketing μεγάλα brand που τους χρησιμοποιούν ως κεντρικά πρόσωπα σε καμπάνιες τους με στόχο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου και να τον "δελεάσουν" με τα ινδάλματά του. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ ο οποίος λανσάρει ενσώρουχα της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν ποζάροντας ημίγυμνος!


Ο Μπέλιγχαμ στο διαφημιστικό ποστ εμφανίζετα να λέει:"Είμαι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, όλοι φοράνε SKIMS" και ο ίδιος δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την διαφήμιση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάτι που έκανε και η Κιμ Καρντάσιαν για να προωθήσει την καμπάνια των εσωρούχων της η οποία έχει... άρωμα ποδοσφαίρου.