Η ατυχία έχει χτυπήσει την... πόρτα σε αρκετούς ποδοσφαιριστές ενόψει Euro 2024! Πρόσφατα ο Μίλικ τραυματίστηκε σε φιλικό και τέθηκε νοκ άουτ για την Πολωνία, ο Μιχάλ Σαντίλεκ έπεσε από το ποδήλατο και έπαθε ρήξη συνδέσμων με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για την Τσεχία και τώρα σειρά πήρε η... Γερμανία η οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς ο οποίος θα χάσει την μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή καθώς ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί!

O Πάβλοβιτς χάνει το Euro 2024 λόγω αμυγδαλίτιδας

Η οικοδέσποινα του Euro 2024, Γερμανία μετρά... αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού όπου την Παρασκευή (14/06) θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Σκωτία με στόχο να ξεκινήσει με το... δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Παρ' ολα αυτά δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα πριν... ριχτεί στη μάχη των αγώνων αφού όπως αποκάλυψε η "Bild", ο 20χρονος μέσος Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς θα χάσει την διοργάνωση ο οποίος ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα.

Ο Πάβλοβιτς που έκανε μια καλή σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και βρέθηκε στις κλήσεις του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν, εντέλει δεν θα καταφέρει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής Γερμανίας η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο για να καλύψει το κενό του θα καλέσει με απόφαση του ομοσπονδιακού της τεχνικού στη θέση του τον Εμρέ Τζαν.