Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποσύρεται σύντομα από την ενεργό δράση έβαλε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγο πριν το Κόπα Αμέρικα.

Ο Λατινοαμερικάνος σούπερ σταρ φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, έχοντας 14 γκολ και 11 ασίστ στο ενεργητικό του. Συνολικά με την Ίντερ Μαϊάμι έχει 29 συμμετοχές, με 25 γκολ και 16 ασίστ.

Στην καριέρα του, σε επίπεδο συλλόγων, έχει 904 συμμετοχές, με 735 γκολ και 355 ασίστ. Με την εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει 181 ματς, με 106 γκολ.

Οι δηλώσεις του Λιονέλ Μέσι

«Δεν είμαι έτοιμος ακόμα να φύγω από το ποδόσφαιρο. Πέτυχα τα πάντα και λατρεύω το ποδόσφαιρο, απολαμβάνω την καθημερινή προπόνηση, τα παιχνίδια… Και ναι, πάντα υπάρχει ένας φόβος ότι κάποτε όλα αυτά θα τελειώσουν.

Ήταν δύσκολο για εμένα το να φύγω από την Ευρώπη. Το ότι κατέκτησα το Παγκόσμιο Κύπελλο με βοήθησε να δω τα πράγματα διαφορετικά.

Προσπαθώ να απολαύσω τα πάντα όσο πιο πολύ μπορώ, γιατί γνωρίζω ότι μένουν ολοένα και λιγότερα που έχω να ζήσω. Θέλω να έχω επιτυχίες με την ομάδα μου και την εθνική, όπου έχουν σπουδαίους συμπαίκτες και φίλους. Νομίζω ότι η Ίντερ Μαϊάμι θα είναι η τελευταία ομάδα της καριέρας μου».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cwp374x1m83l)