Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε νικητής από το ΣΕΦ και περιμένει την Παρασκευή (14/6, 21:15) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στον τελευταίο μεταξύ τους τελικό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε στα social media τον αγώνα στο ΣΕΦ και κάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ιωάννη Βρούτση, τον Βαγγέλη Λιόλιο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Εγώ σήμερα είδα τη χειρότερη σφαγή που έχω δει όσο παρακολουθώ μπάσκετ. Δεν ξέρω τί πρέπει να κάνω, έχω δοκιμάσει με όλους τους τρόπους. Σε λίγες μέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και την τρίτη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Έχω πάρα πολλά παράπονα από όλους. Δικαιολογημένα αδικαιολόγητα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ybujnkmtch)

Εγώ θα ήθελα να ζητήσω σττον τελευταίο αγώνα να είναι καλεσμένος ο πρωθυπουργός, ο υπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα. Και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να δώσουμε μια ενιαία εικόνα του ελληνικού μπάσκετ, και ότι όντως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε όπως λέει κι ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του και να παίζεται το μπάσκετ εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Όλοι μαζί. Να δούμε τί γίνεται σε αυτό το ελληνικό μπάσκετ; Κι αν δεν είναι να τα φτιάξουμε, να δώσουμε εμείς το μήνυμα όλοι μαζί.”