Οι ποδοσφαιριστές μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων και των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων περνούν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς έως ότου ξεκινήσουν την προετοιμασία με τις ομάδες τους ενόψει της νέας σεζόν! Το ελληνικό... καμάρι της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας, επέλεξε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να "γεμίσει μπαταρίες" στις εξωτικές Μαλδίβες, όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.


Στις Μαλδίβες για διακοπές ο Τσιμίκας μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τη Λίβερπουλ

Σε εξωτικό προορισμό αποφάσισε να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος επέλεξε τις Μαλδίβες για να χαλαρώσει και να αποφορτιστεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος μπακ απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και το "μαγικό" τοπίο με χαλαρή διάθεση.

Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του καταλύματος στο οποίο έμεινε ο Τσιμίκας θέλησε να τον ευχαριστήσουν που το επέλεξε για τη διαμονή του, ενώ ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες του Έλληνα μπακ στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:"Ήταν χαρά μας που σε είχαμε μαζί μας στις διακοπές σου, αγαπητέ Κώστα. Ελπίζουμε να απόλαυσες τις παραλίες μας και τα vibes στο Avani+Fares Maldives".