Αντίστροφα μετρούν όλοι για την έναρξη του Euro 2024, με τις αποστολές των ομάδων να βρίσκονται ήδη στη Γερμανία. Τα απρόοπτα με τους τραυματισμούς της... τελευταίας στιγμής άλλαξαν τα δεδομένα για τους προπονητές, με την ατυχία να "χτυπάει" δύο φορές την πόρτα της εθνικής Ολλανδίας.

Ο Μάατσεν και το ταξίδι του για να βρεθεί στη Γερμανία για το Euro 2024

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού, με το Euro 2024 να τραβάει τα βλέμματα των φιλάθλων ανά τον κόσμο. Η πρεμιέρα αναμένεται αύριο (14/06 - 22:00) με τη Γερμανία να υποδέχεται στο εναρκτήριο παιχνίδι τη Σκωτία.

Η... άτυχη μέχρι στιγμής της διοργάνωσης είναι αναμφίβολα η Ολλανδία, με τους "οράνιε" να μετρούν ήδη δύο απουσίες πριν καν ξεκινήσει το Euro 2024, με τον Φρένκι ντε Γιονγκ να κρίνεται ανέτοιμος από τον Ρόναλτ Κούμαν και τον Τεούν Κοοπμάινερς να τραυματίζεται στην προθέρμανση του φιλικού κόντρα στην Ισλανδία.

Η απουσία του χαφ της Ολλανδίας ανάγκασε τον Ίαν Μάατσεν να αφήσει τις διακοπές του που έκανε στη Μύκονο και να ταξιδέψει απευθείας για τα γήπεδα της Γερμανίας. Ο άσος της Ντόρτμουντ -που ανήκει στην Τσέλσι- είχε άδεια από την ομάδα του, καθώς είχε αγωνιστεί στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μάατσεν παρόλο που έφυγε άμεσα από τη χώρα μας για να βρεθεί στο Euro δεν είχε μαζί του όπως αναμενόταν όλα τα απαραίτητα πράγματα για να κάνει τις προπονήσεις με την ομάδα. Γι' αυτόν τον λόγο επιστράτευσε το μεγάλο... όπλο, τον πατέρα του, για να του κάνει μία "αγγαρεία".

Ο μπαμπάς Μάατσεν όχι μόνο είπε το "ναι" στον γιο του, αλλά ταξίδεψε έξι(!) ώρες με το αυτοκίνητο από την Ολλανδία για τη Γερμανία για να δώσει στον Ίαν τα απαραίτητα και φυσικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βοηθώντας τον να κάνει ένα από τα όνειρά του πραγματικότητα.