Οι ξένοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, στο διάστημα παραμονής τους στην χώρα μας μαθαίνουν την κουλτούρα μας η οποία γίνεται λίγο-πολύ η καθημερινότητα τους. Υπάρχουν πολλές λέξεις που θεωρούνται δεδομένες στο καθημερινό λεξιλόγιο των Ελλήνων, αυτή όμως που η αλήθεια είναι πως πρωταγωνιστεί σε μεγάλο βαθμό είναι η αγαπημένη και αυθόρμητη λέξη των Ελλήνων είναι μία.

Και φυσικά οι ξένοι παίκτες την μαθαίνουν με το... καλημέρα αφού ίσως την ακούνε περισσότερο από κάθε άλλη. Ο μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι έδωσε μια... γεύση από την αγαπημένη λέξη των Ελλήνων σε τηλεοπτική εκπομπή στη Βραζιλία την οποία και προσπάθησε να εξηγήσει με κάθε... τρόπο!

O Ροντινέι εξηγεί στους Βραζιλιάνους την αγαπημένη λέξη των Ελλήνων

Ο Ροντινέι βρίσκεται στην πατρίδα του για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να χαλαρώσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ "ξέκλεψε" λίγο από τον χρόνο του για να βρεθεί καλεσμένος σε ένα talk show, εκεί όπου αναφέρθηκε για ζωή του στην Ελλάδα, την καριέρα του και τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μπακ απέδειξε το πόσο καλά γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και νοοτροπία μας με... μαθήματα ελληνικών. Τα οποία ήταν λίγο "πικάντικα".

Συγκεκριμένα, ο Ροντινέι επιχείρησε να εξηγήσει μια από τις... αγαπημένες λέξεις των Ελλήνων που δεν είναι άλλη από το "μαλ...ας". Ο ίδιος για να ενισχύσει και να εξηγήσει όσο καλύτερα μπορεί τη σημασία του, χρησιμοποίησε κι άλλες αθυρόστομες φράσεις και τα γέλια δεν άργησαν να... έρθουν.