Οι φετινοί τελικοί της Basket League μόνο συναρπαστικοί μπορούν να χαρακτηριστούν. Ο Ολυμπιακός αν και πήρε "κεφάλι" στις νίκες όπου και προηγήθηκε με 2-0, είδε τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR να περνά σε φοβερή αντεπίθεση και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2. Ο τίτλος του πρωταθλητή μεταφέρεται πλέον στο ΟΑΚΑ και επικρατεί... πανζουρλισμός! Η "πράσινη" ΚΑΕ ανακοίνωσε όπως αναμενόταν sold out, ενώ ενδεικτικό είναι ότι πάνω από 200.000 φίλαθλοι ήταν μετά τη χθεσινή (12/06) νίκη στο ΣΕΦ σε... αναμονή για ένα "μαγικό χαρτάκι".

Πράσινη "τρέλα" και sold out το Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός

Δεν θα... πέφτει καρφίτσα στο ΟΑΚΑ στο Game 5 του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό. Μετά το break του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο ΣΕΦ, η "πράσινη" ΚΑΕ κυκλοφόρησε τα εισιτήρια για τον πέμπτο τελικό και η ανταπόκριση δεν είχε... προηγούμενο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρίσκονταν ήδη πάνω από 200.000 φίλαθλοι σε αναμονή προκειμένου να προμηθευτούν το "μαγικό χαρτάκι" που θα τους εξασφαλίσει τη θέση τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Το sold out ήταν δεδομένο και ανακοινώθηκε και με τη... βούλα από το "τριφύλλι".


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

"Φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR, αυτό που καταφέρατε δεν έχει προηγούμενο…

Όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το Game 5 απέναντι στον Ολυμπιακό είχαν εξαντληθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (13/06)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! LET’S DO IT"