Όσο πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξη του Euro 2024, τόσο χειρότερο είναι μάλλον για την Εθνική Ολλανδίας που βλέπει έναν έναν τους παίκτες της αποστολής να βγαίνουν νοκ άουτ πριν ακόμη ξεκινήσει η διοργάνωση, με τους "οράνιε" να μετρούν ήδη τρεις(!) απώλειες.

O Ζίρκζι από διακοπές στην Disney βρίσκεται στο Euro 2024

Η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα της στο Εuro 2024 την Πολωνία, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη σύνθεσή της. Προβλήματα όμως έχουν και οι "οράνιε", που κάποιος απ' ό,τι φαίνεται τους έχει... καταραστεί, με τις απουσίες να μεγαλώνουν.

Μετά την ανετοιμότητα του Φρένκι ντε Γιονγκ και τον τραυματισμό του Κοουπμάινερς, ο Ρόναλτ Κούμαν ξεκίνησε να καλεί παίκτες από τις διακοπές τους με στόχο να συμπεριληφθούν στην αποστολή, με τον Ίαν Μάατσεν να φεύγει από τη Μύκονο για να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στις δύο ήδη δεδομένες απουσίες προστέθηκε κι εκείνη του Μπρόμπεϊ, με τον επιθετικό του Άγιαξ να τραυματίζεται στην προπόνηση της Ολλανδίας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής κινήθηκε αστραπιαία και κάλεσε στην ομάδα τον Τζόσουα Ζίρκζι, με τον σέντερ φορ της Μπολόνια να το... πανηγυρίζει από την Disney.

holland_zirkzee