Ήρθε στον Ολυμπιακό με τεράστιες περγαμηνές αλλά η ατυχία του χτύπησε την... πόρτα με τον σοβαρό τραυματισμό τον οποίο αντιμετώπισει. Ο Ντόρον Λάιτνερ αποκτήθηκε το 2022 από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ με μεταγραφή, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει την αξία του μετά τη ρήξη χιαστού την οποία υπέστη.

Ανανέωσε ο Λάιτνερ με τον Ολυμπιακό και πήγε δανεικός στη Ζυρίχη

Ο Ντόρον Λάιτνερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με σκοπό να καλύψει την αριστερή πλευρά της άμυνας για τα επόμενα χρόνια, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν οι δύο πλευρές. Η συνύπαρξη του με τον Μαρσέλο δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που θα περίμενε με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός.

Η Αούστρια Βιέννης φαινόταν ένα καλό... σκαλοπάτι για να επιστρέψει ξανά στους "ερυθρόλευκους", αλλά πριν καλά καλά αρχίσει να καθιερώνεται, ένας σοβαρός τραυματισμός τον γύρισε πίσω. Ο Ισραηλινός μπακ έπαθε ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει τη χρονιά με την αυστριακή ομάδα.

Ο ποδοσφαιριστής γύρισε στην Ελλάδα για την αποθεραπεία του και πρόλαβε στο τέλος της χρονιάς που τελείωσε να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β΄ σε εννέα αναμετρήσεις, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ. Οι Πειραιώτες ποντάρουν πολλά πάνω του, για αυτό και αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του μέχρι το 2027 και στη συνέχεια να τον δώσουν στη Ζυρίχη για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.