Η επιμονή του ΠΑΟΚ στην μεταγραφή του Μαντί Καμαρά φέρεται πως έπιασε τελικά τόπο, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να φτάνει σε οριστική συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού για συμβόλαιο τριών ετών, με τον μέσο από τη Γουινέα να γίνεται κάτοικος Τούμπας.

Συμφώνησε για τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ανάψει το... πράσινο φως από την αρχή στην περίπτωση του Μαντί Καμαρά, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να πιέζει από τη πλευρά του για θετική έκβαση των συζητήσεων. Ο πρώην παίκτης των "ερυθρολεύκων" φέρεται να έριξε νερό στο... κρασί του και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καμαρά θα υπογράψει συμβόλαιο τριών χρόνων μέχρι το 2027 και θα είναι ένας από τους δύο μέσους που θέλει ο "Δικέφαλος του Βορρά" για να καλύψει το πρόβλημα στο κέντρο του, με τον Σουαλιό Μεϊτέ να πιέζει από τη πλευρά του την Μπενφίκα για μεταγραφή.

Ο "Μαντί" αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε 210 παιχνίδια και είχε ως απολογισμό 20 γκολ και 14 ασίστ, ενώ κατέκτησε με την ομάδα του Πειραιά τρία πρωταθλήματα στη Super League και ένα Κύπελλο Ελλάδος, ενώ αναμένεται να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου.