Συνεχίζει να κάνει... άλματα στην καριέρα του ο Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος ανήκει στους Έλληνες του εξωτερικού που διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια. Ο 26χρονος χαφ συμφώνησε να αφήσει την Πολωνία και τη Ρακόφ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Ρίζεσπορ, σε μία μεταγραφή που θα κοστίσει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Μεταγραφή δύο εκατομμυρίων ευρώ για τον Γιάννη Παπανικολάου

Ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα είναι έτοιμος να ανοίξει ο Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Ρίζεσπορ. Ο Έλληνας διεθνής ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Πολωνία, αποφάσισε να αλλάξει ομάδα και χώρα.

Τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν μάλιστα πως το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν στη συμφωνία και μπόνους επίτευξης στόχων, γεγονός που δείχνει πόσο ήθελε η Ριζεσπόρ τον Παπανικολάου.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρακόφ σε 118 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας μαζί της ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και δύο Σούπερ Καπ, ενώ μέσω της πολωνικής ομάδας έγινε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.