Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα των καλοκαιρικών μεταγραφών και η περίπτωσή του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρoν αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων που επιθυμούν να τον αποκτήσουν! Τα δημοσιεύματα γύρω από το όνομά του ολοένα και πληθαίνουν, ενώ η A Bola τον φέρνει ξανά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Λιλ, υποστηρίζοντας πως ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού απέρριψε την κρούση που έγινε από την πλευρά της γαλλικής ομάδας.

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης απέρριψε τη Λιλ, σύμφωνα με την A Bola

Οι εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάθε άλλο παρά απαρητήρητες έχουν περάσει στην Ευρώπη, καθώς ολοένα και περισσότερες ομάδες εμφανίζονται στο προσκήνιο για την απόκτησή του. Πιο επίμονη όλων έχει αποδειχθεί η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ η A Bola με νέο δημοσίευμά της βάζει στο... παιχνίδι και τη Λιλ, ισχυριζόμενη ότι ο Έλληνας διεθνής στράικερ απέρριψε την προσέγγιση που έγινε από την πλευρά της γαλλικής ομάδας.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ξανά τις λεπτομέρειες γύρω από τις κινήσεις της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας επαναλαμβάνοντας ότι το "τριφύλλι" απέρριψε την πρόταση ύψους 18.000.000 ευρώ για τον Ιωαννίδη και πως οι Πορτογάλοι θα επανέλθουν ξανά με νέα πρόταση, η οποία μαζί με κάποια μπόνους θα "αγγίξει" τα 20.000.000 ευρώ. Κάτι που στη Σπόρτινγκ θεωρούν πως θα ικανοποιήσει την πλευρά των "πρασίνων", ενώ υπενθυμίζεται ότι η πορτογαλική ομάδα θέλει να τον "δέσει" με πενταετές συμόλαιο, με ρήτρα η οποία θα φτάνει από 80 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ευρώ.