Ο Γιώργος Γιακούμακης κατάφερε να "λάμψει" στο MLS όπου στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ κατάφερε να αναδειχθεί ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας μάλιστα και τον Λιονέλ Μέσι! Τα επιτεύγματα του Έλληνα διεθνή στράικερ προσέλκυσαν όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον αρκετών "μνηστήρων", με την Κρουζ Αζούλ να βγαίνει... κερδισμένη. Ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ βρίσκεται στο Μεξικό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να ανακοινωθεί και επίσημα από τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό!


Περνά από ιατρικά και ανακοινώνεται από την Κρουζ Αζούλ ο Γιακουμάκης

Στην Κρουζ Αζούλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης, Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται ήδη στο Μεξικό για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα αποφέρει το ποσό των 10.000.000 ευρώ στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ. Ο Γιακουμάκης έχει ήδη γράψει ιστορία καθώς γίνεται  ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στην Liga MX του Μεξικού.

Στα social media κυκλοφόρησαν αρκετά βίντεο όπου δείχνουν τον Γιακουμάκη να χαιρετά και να έχει τετ-α-τετ με τον προσεχώς νέο του συμπαίκτη, Αντρές Μοντάνιο ο οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει και αυτός από την πλευρά του τη μετακίνηση του από την Μαζατλάν στην Κρουζ Αζούλ.