Η Γαλλία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2024 και ο Κιλιάν Εμπαπέ θα ηγηθεί των "τρικολόρ" στα γήπεδα της Γερμανίας ως αρχηγός για να πετύχει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ η εθνική του ομάδα. Να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο το οποίο είναι και το μοναδικό που της λείπει. Το μεγάλο απωθημένο του Γάλλου σούπερ σταρ είναι να δει την Γαλλία να κατακτά το Euro αφού όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο CNN, τα έχει πετύχει όλα εκτός από αυτό. 

Εμπαπέ: "Έχω πετύχει τα πάντα με την Εθνική Γαλλίας αλλά το Euro είναι το μόνο που μου λείπει"

Μουντιάλ, Nations League. Όλα αυτά βρίσκονται στην τροπαιοθήκη της Εθνικής Γαλλίας όμως λείπει έκανα κύπελλο. Αυτό του Euro. Αυτός είναι και βασικός στόχος για την Γαλλία και τον Εμπαπέ στα γήπεδα της Γερμανίας που όπως υποστηρίζει είναι μια ακόμα ευκαιρία για να γράψουν οι Γάλλοι ιστορία. Παρ' όλα αυτά, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε πως ο μεγαλύτερος εχθρός της Γαλλίας είναι η... Γαλλία καθώς οι "τρικολόρ" όπως τόνισε μπορούν να γίνουν υπερβολικά αλαζόνες και να μην δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο τους.


Ο Εμπαπέ ανέφερε αρχικά πως: "Θέλω να κερδίσω στο Euro για να είμαι ειλικρινής. Κέρδισα το Μουντιάλ, κέρδισα το Nations League. Αυτό είναι το μόνο που μου λείπει με την εθνική, αφού έχω πετύχει τα πάντα. Είναι η πρώτη μου διοργάνωση ως αρχηγός και είναι σημαντικό για μένα, είναι πάντα σημαντικό για τη χώρα και θέλουμε να είναι όλοι περήφανοι για εμάς. Είναι μια ακόμα ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για τη χώρα μου".

Όσο για το αν θεωρεί ότι είναι το φαβορί η Γαλλία, σχολίασε: "Έχουμε τρία σύνολα, τρεις ομάδες. Μπορούμε να βάλουμε οποιονδήποτε παίκτη και ακόμα να είμαστε δυνατοί. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Γαλλίας είναι η Γαλλία. Αυτή είναι η αλήθεια γιατί μερικές φορές μπορούμε να παρασυρθούμε. Μπορούμε να γίνουμε υπερβολικά αλαζόνες και να μη σεβαστούμε τον αντίπαλο".