Ο Μάικ Τζέιμς δεν το... κουνάει από τη Μονακό! Αν και το όνομα του Αμερικανού γκαρντ πρωταγωνιστούσε σε αρκετά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως αποχωρεί από το πριγκιπάτο και μάλιστα κάποια ανέφεραν για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο ίδιος αποφάσισε να πει το πολυπόθητο "ναι" στους Μονεγάσκους οι οποίοι... τίναξαν την μπάνκα στον αέρα με το "αστρονομικό" συμβόλαιο που του πρότειναν και έτσι o MVP της Euroleague θα παραμείνει στην ομάδα για τρία ακόμη χρόνια υπογράφοντας μέχρι το 2027.

Ο Μάικ Τζέιμς ανανέωσε έως το 2027 με τη Μονακό που... τίναξε την μπάνκα στον αέρα

Γη και ύδωρ από τη Μονακό για τον Μάικ Τζέιμς ο οποίος μέχρι το 2027 όπου και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο που ανανέωσε, θα λάβει "χρυσές" απολαβές που ανέρχονται στα 8.500.000 δολάρια κάτι που συνεπάγεται στα περίπου 8.000.000 ευρώ. Ο Αμερικανός πανηγύρισε πρόσφαρα την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος ωστόσο ο μεγάλος του στόχος είναι να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση της Euroleague.

Την φετινή σεζόν ο Τζέιμς με τη φανέλα της Μονακό, μέτρησε κατά μέσο όρο 13.6 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ με 36.6% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ είχε κατά μέσο όρο 17.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague όπου αν και η ομάδα του δεν κατάφερε να πάει στο Final Four, ο ίδιος κατάφερε με τα επιτεύγματα του να αναδειχθεί MVP της διοργάνωσης.