Σε... happy end οδηγήθηκε το story ανανέωσης του Μάικ Τζέιμς με τη Μονακό, με τον Αμερικανό γκαρντ να παραμένει στο Πριγκιπάτο και να υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο έως το 2027. Ωστόσο μέχρι να "πέσουν" οι υπογραφές υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα που έκαναν λόγo είτε ότι δεν ανανεώνει είτε ότι βρίσκεται πιο κοντά στο να μεταπηδήσει στον Ολυμπιακό.


Υπήρχαν φήμες που έκαναν λόγο για δυνατό μπάσιμο από πλευράς Πειραιωτών για την απόκτηση του, κάτι στο οποίο θέλησαν να... απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο οι Μονεγάσκοι και προτίμησαν να το κάνουν με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό ηθοποιό, Κέβιν Χαρτ. Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Μονεγάσκοι "ειρωνεύονται" τους Πειραιώτες μιας και αυτή η ιστορία κρατά... καιρό και συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που είχαν "ερυθρόλευκο" ενδιαφέρον.


Η Μονακό "πίκαρε" τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του Μάικ Τζέιμς με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Χαρτ

Η Μονακό θέλοντας να πικάρει τον Ολυμπιακό με τον οποίο είχε συνδεθεί μεταγραφικά ο Μάικ Τζέιμς, ανέβασε ένα βίντεο μικρής διάρκειας όπου δείχνει σε φόντο τον Αμερικανό γκαρντ και μπροστά του τον γνωστό κωμικό ηθοποιό, Κέβιν Χαρτ να πρωταγωνιστεί βάζοντας τα κλάματα, ενώ υπήρχε και το σήμα των "ερυθρόλευκων" καθ' όλη τη διάρκεια.