Ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό της Euroleague, αλλά κι εκείνος που με την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό βοήθησε τους "πράσινους" να κάνουν διαδοχικές νίκες και να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και η διοργάνωση έφτιαξε ένα βίντεο αφιέρωμα για εκείνον από το Βερολίνο.

Το αφιέρωμα της Euroleague στον αρχηγό του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα

Η απόφαση του το καλοκαίρι να αφήσει τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό AKTOR, έφερε ποικίλα σχόλια από πολλούς, αλλά ο Κώστας Σλούκας με την κατάκτηση της Euroleague απέδειξε σε όλους πως τελικά έκανε το σωστό.

Ο αρχηγός των "πρασίνων" μπορεί να μη ξεκίνησε καλά τη χρονιά με τους τραυματισμούς να τον ταλαιπωρούν, αλλά οι απίστευτες εμφανίσεις στο τέλος της χρονιάς βοήθησαν το "τριφύλλι" να φτάσει ξανά στη κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια.

Η Euroleague, βλέποντας τα "θαύματα" που έκανε στο παρκέ - ειδικά στον τελικό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης - έφτιαξε ένα βίντεο αφιέρωμα στον Κώστα Σλούκα, από το ξενοδοχείο της ομάδας, μέχρι και τους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση της κούπας.

Kostas SLOUKAS | A EuroLeague CHAMPIONSHIP GAME for the AGES