Το παρών στον πέμπτο τελικό μιας και δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση για την τιμωρία του βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος που μίλησε στους οπαδούς των "πρασίνων" πριν την έναρξη του αγώνα και χαιρέτισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Μίλησε στους οπαδούς πριν τον πέμπτο τελικό Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο πέμπτος τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στη Basket League, με τους δύο αντιπάλους να βρίσκονται ισόπαλοι με 2-2 στη σειρά, με τον νικητή να σηκώνει την κούπα στο τέλος της αναμέτρησης.

Στο "καυτό" ΟΑΚΑ βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος κατά την είσοδο του στο γήπεδο πήγε και χαιρέτισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", ενώ απευθύνθηκε και στους φιλάθλους των "πρασίνων" με την ομιλία του. 

Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ζήτησε να φύγουν όλοι στο τέλος του αγώνα αγκαλιασμένοι, μιας και δεν έχουν κάτι να χωρίσουν οι δύο πλευρές. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως:

"Σας παρακαλώ πολύ, σεβαστείτε τον αντίπαλό μας. Να μην ακούσω ούτε ένα υβριστικό σύνθημα, μόνο για την ομάδα μας να φωνάζουμε. Να σεβαστούμε τα χρήματα μας και όλη την ενέργεια, αλλά κυρίως τον αντίπαλό μας. Νίκη θα είναι να μπορέσουμε να φύγουμε Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί αγκαλιασμένοι, ό,τι και αν συμβαίνει. Το μοναδικό που μπορώ να σας ζητήσω είναι να σεβαστείτε τον αντίπαλο σήμερα. Ευχαριστώ."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1zy0fmobl1t)