Σ' ένα από τα καλύτερα ντέρμπι των τελευταίων ετών ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Ολυμπιακού με 87-82 και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Basket League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχάρη τους "πράσινους" για την κατάκτηση του τροπαίου ενώ σχολίασε την προσπάθεια της ομάδας του όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Γιώργος Μπαρτζώκας: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα"

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 στη σειρά των τελικών της Basket League και κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από τρία χρόνια, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στο πέμπτο παιχνίδι σε μία απίστευτη ματσάρα στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε τα συγχαρητήρια του στους "πράσινους" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ σχολίασε και την απουσία του Μουστάφα Φαλ που έπαιξε σημαντικό ρόλο για τους "ερυθρόλευκους".

"Έλειψε ο Φαλ. Ήταν πολύ σημαντικός για εμάς γιατί είναι ο παίκτης που κάνει καλύτερη την άμυνά μας. Δεχθήκαμε πολλά καλάθια στο ζωγραφιστό. Είχαμε το σθένος, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα να γυρίσουμε το ματς και να φτάσουμε σχεδόν να πάρουμε το ματς με τη φάση του Γκος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Θα την αναλύσουμε. Δεν είναι τώρα η ώρα. Δυστυχώς τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος. Και πάλι συγχαρητήρια".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2014bfhawgp)