Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιστρέψει στον πέμπτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκός AKTOR, αλλά στο τέλος οι "πράσινοι" ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη και το πρωτάθλημα της Basket League, με τον Κώστα Παπανικολάου να στέκεται στην προσπάθεια των συμπαικτών του.

Κώστας Παπανικολάου: "Είχαμε δύο ευκαιρίες να πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Παναθηναϊκός ΑKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής στον πέμπτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό και επέστρεψε στην κορυφή της Ελλάδος μετά από δύο χρόνια χωρίς τίτλο εντός συνόρων.

Ο Κώστας Παπανικολάου προσπάθησε πάρα πολύ για την ανατροπή της ομάδας του με τους 18 πόντους που πέτυχε, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στην πηγή αλλά δεν ήπιαν νερό, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να στέκεται στην προσπάθεια των συμπαικτών στον αγώνα.

"Υπάρχει απογοήτευση αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε δύο ευκαιρίες να πάρομε το πρωτάθλημα. Όλοι σήμερα δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα παραπάνω, οπότε και θα ήταν διαφορετική η ιστορία. Όλα τα παιχνίδια ήταν κομβικά, θα έπρεπε να πάρουμε το τέταρτο ματς στην έδρα μας."

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d20191ikpbdd)