Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την Euroleague κατέκτησε και το πρωτάθλημα, επικρατώντας 87-82 του Ολυμπιακού στον 5ο τελικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι δικαιωμένος για την επένδυση που έκανε στην ομάδα.

Ήταν μια απίστευτη ανατροπή αυτή που έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR αφού ηττήθηκε στους δύο πρώτους τελικούς και στη συνέχεια έκανε τρεις σερί νίκες. Βέβαια ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, μετά το τέλος του ματς, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ επέλεξε να εκφράσει την οργή του για την διαιτησία.

"Όταν στήναμε την ομάδα το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε μια ομάδα, που να κερδίζει τους πάντες, ακόμα και τη διαιτησία. Δεν φανταστήκαμε πού μπορεί να φτάσουν τα όργιά τους στους τελικούς αυτούς.

Από αύριο ξανά σκληρή δουλειά, λοιπόν, για να φτιάξουμε μια ακόμα καλύτερη ομάδα του χρόνου, για να μη δούμε τα φετινά ευτράπελα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d200zznvn8fl)

Το λέω δημόσια πως πρέπει όλη η ΕΟΚ και η ΚΕΔ να παραιτηθεί, όλα όσα είδαμε στους πέντε τελικούς ήταν ντροπή.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στην ομάδα, το μόνο που ζητάω είναι σε κάθε διαδρομή υπάρχουν και λακκούβες και μπορεί να πέσουμε μέσα. Να έχετε εμπιστοσύνη στον οδηγό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d201spbmt415)

Ευχαριστώ τον κόσμο για την ατελείωτη στήριξη, είναι ο καλύτερος κόσμος του πλανήτη", είπε ο Γιαννακόπουλος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d201ocwwiggp)