Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε... τοτεμιαίες αλλαγές τη φετινή σεζόν και, παρ' όλα αυτά, κατάφερε να κατακτήσει τη Euroleague και την Basket League. "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καταφέρει κάτι μεγάλο. Δεν ξέρω πολλές ομάδες να έχουν κάνει τέτοιες επενδύσεις και να παίρνουν τίτλους τόσο γρήγορα. Έχουμε χημεία μεταξύ μας, είμαστε ευλογημένοι και τα καταφέραμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο", είπε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ, που πήρε το δώρο του τρεις ημέρες αφού έκλεισε τα 28 του. 

Ο Μήτογλου στάθηκε και στην πίεση που άσκησε στην ομάδα του ο Ολυμπιακός. "Πιστεύω ότι το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι το καλύτερο στην Ευρώπη. Παίξαμε παιχνίδια υψηλής έντασης. Συγχαρητήρια σε όλους και συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό, δεν ήταν καθόλου εύκολο το αποτέλεσμα". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d201v0bo07td)


Σε ό,τι αφορά τον κόσμο και την ατμόσφαιρα, τόνισε: "Ζούμε κάτι μοναδικό, αυτό λέγαμε με τα παιδιά. Βλέπεις όλο το γήπεδο, ο κόσμος κάτω και πάνω, να σε φωνάζει και να σε αποθεώνει. Ευχαριστούμε που μας στήριξε όλη τη χρονιά, δεν θα καταφέρναμε πολλά πράγματα χωρίς αυτόν".

Τέλος, μίλησε για την κίνηση του Κώστα Σλούκα να καλέσει εκείνον και τον Ιωάννη Παπαπέτρου για να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος: "Μας το είπε από τα αποδυτήρια, σεβάστηκε τα χρόνια που ο Ιωάννης και εγώ ήμαστε μαζί και τις στιγμές που έχουμε περάσει. Ήταν γενναιόδωρη η κίνηση του Κώστα".