Ο μεγάλος νικητής της σειράς των τελικών της Basket League είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό επιστρέφοντας από 0-2 στη σειρά, με τον Εργκίν Αταμάν να σχολιάζει πως εκείνος και οι παίκτες του πίστευαν στην ανατροπή.

Εργκίν Αταμάν: "Πιστεύαμε στην ανατροπή από το 0-2 της σειράς"

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο θριαμβευτής στους τελικούς της Basket League, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς με 87-82 και κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια ξηρασίας στην Ελλάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο των "πρασίνων", έφερε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση της Ευρώπης, κατακτώντας τη Euroleague, ενώ μετά από απίστευτη ανατροπή τον... έστεψε και πρωταθλητή Ελλάδος στους τελικούς της Basket League. 

"Είμαι περήφανος για τα παιδιά. Το αξίζαμε. Το πιστεύαμε κάθε μέρα και περισσότερο. Πήραμε την Ευρωλίγκα, ενώ ήμασταν πίσω στη σειρά με τη Μακάμπι. Ήμασταν στο 0-2 τους τελικούς και κανείς δεν το πίστευε, αλλά εμείς το πιστεύαμε. Τους είπα στα αποδυτήρια ότι είμαστε μία μαγική ομάδα και μόνο εμείς μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Εξαιρετική δουλειά από τον Χρήστο (σ.σ. Σερέλη) τον βοηθό μου και συγχαρητήρια σε όλο το σταφ. Τους ευχαριστούμε όλους. Έχουμε από τις καλύτερες ατμόσφαιρες της Ευρώπης. Μαγική σεζόν το 2023 και μαγικός αριθμός το 2023. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να πανηγυρίσουμε".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d201pupzev0p)