Στα... ουράνια βρίσκεται η "πράσινη" οικογένεια μετά την πολυπόθητη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League! Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την κορυφή της Ευρώπης και την κούπα της Euroleague ολοκλήρωσε τον... θρίαμβο και στις εγχώριες υποχρεώσεις όπου και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος έπειτα από μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό!

Μετά το πάρτι στο παρκέ ακολούθησε το πάρτι στα... αποδυτήρια, εκεί όπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έταξε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο κρουαζιέρα στη Μύκονο και στα νησιά με γιοτ 100 μέτρων και όπως ήταν ανανενόμενο έγινε χαμός!


Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Γιαννακόπουλος έταξε στα αποδυτήρια κρουαζιέρα σε γιοτ 100 μέτρων

Ανεπανάληπτο ήταν το πάρτι που στήθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθεώσε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για το επίτευγμα τους. Ο ισχυρός άνδρας του "τριφυλλιού" πήρε τον λόγο και έταξε κάτι που προκάλεσε "φρενίτιδα" στους πράσινους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d202plpn5kvt)
Έταξε ταξίδι στα νησιά και στη Μύκονο με γιοτ 100 μέτρων, κάτι που όμως αποκάλυψε το είχε συζητήσει και με τον Εργκίν Αταμάν μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και όπως ήταν λογικό και επόμενο οι παίκτες ξετρελάθηκαν τραγουδώντας ρυθμικά "είναι τρελός ο πρόεδρος".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d202ihj9t5ex)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

"Ρώτησα τον κόουτς παλιότερα, όταν κατακτήσαμε τον ευρωπαϊκό τίτλο, να πάρουμε ένα μεγάλο πλοίο να πάμε στη Μύκονο και όπου θέλετε. Μου είπε μετά από τους τελικούς.

Την επόμενη εβδομάδα ή αύριο ή όποτε θέλετε θα πάρουμε ένα γιοτ 100 μέτρων και θα πάρετε μαζί σας τις συζύγους σας, τις κοπέλες σας και τις δύο αν θέλετε (σ.σ. γέλια), τα αυτοκίνητά σας και θα πάμε σε όλα τα νησιά"