Ο Ολυμπιακός τα έδωσε... όλα, "πάλεψε", έδειξε μαχητικότητα όμως στο τέλος "λύγισε" από τον Παναθηναϊκό AKTOR και έχασε την κούπα του πρωταθλήματος. Παρ' όλα αυτά αρκετοί φίλαθλοι αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθεια των Πειραιωτών στο παρκέ του ΟΑΚΑ και έτσι βρέθηκαν στο ΣΕΦ τα ξημερώματα του Σαββάτου προκειμένου να αποθεώσουν την "ερυθρόλευκη" αποστολή, ενώ τραγούδησαν και συνθήματα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα δείχνοντας τη στήριξη τους στο πρόσωπο του.

Η αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό ξεκινά από το ΣΕΦ με αποθεώση στον Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον τρόπο που θα ήθελε καθώς δεν κατάφερε να κατακτήσει την Euroleague ή την Basket League ωστόσο αναγνωρίστηκε από αρκετούς φιλάθλους η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠαναθηναΪκό AKTOR για αυτό και βρέθηκαν στο ΣΕΦ προκειμένου να υποδεχθούν και να αποθεώσουν την αποστολή.

Συγκεκριμένα, δεκάδες οπαδοί χειροκρότησαν στους Πειραιώτες και φώναζαν συνθήματα, ενώ το "Μπαρτζώκα ψυχάρα" είναι αυτό που ξεχώρισε και έδειξε πως μετά από μια δύσκολη νύχτα αλλά και ιδιαίτερη σεζόν, ο κόσμος αναγνωρίζει το έργο του Έλληνα προπονητή στον πάγκο που υπό τις οδηγίες του ο Ολυμπιακός ήταν παρών σε όλες τις διοργανώσεις και βρέθηκε και στο Final Four.

Υπενθυμίζεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" "έκλεισαν" τη φετινή σεζόν έχοντας πανηγυρίσει το Super Cup και το Κύπελλο, ενώ πλέον βάζουν... πλώρη για μια νέα αγωνιστική περίοδο με νέους μεγάλους στόχους και "δίψα" για διάκριση τόσο σε Ελλάδα όσο κα σε Ευρώπη.